✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Antistatische kleding

Antistatische kleding, ook wel Arcflash kleding genoemd, zorgt ervoor dat het risico op bedrijfsongevallen wordt verkleind. Met deze praktische kleding werken u en uw werknemers een stuk veiliger. Er gebeuren te vaak bedrijfsongevallen dankzij brand of explosies die men had kunnen voorkomen door de juiste antistatische werkkleding te dragen. Bij Pro-Tex nabij Amsterdam vindt u antistatische of Arcflash kleding van het Zweedse topmerk Tranemo. Hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van professionele kwaliteit.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

Wat is antistatische kleding en wanneer gebruikt u deze kleding?

Antistatische werkkleding ofwel Arcflash kleding voorkomt dat er door elektrostatische oplading vonken ontstaan die brand of explosies kunnen veroorzaken. Deze kleding maakt het dus veiliger om te werken en is vooral populair in de offshore- en scheepvaartindustrie. Wanneer u deze veiligheidskleding via ons aanschaft, profiteert u bovendien van een betere zichtbaarheid van uw werknemers. Bij Pro-Tex vindt u namelijk een combinatie van veiligheidskleding en antistatische werkkleding. Zo valt de Arcflash kleding ook bijzonder goed op. U loopt hierdoor minder risico op een ongeval op het werk. Zeker als u met machines of met vuur/vonken werkt, is het belangrijk dat u over de juiste uitrusting beschikt. Daarom bestelt u bij ons diverse soorten vlamvertragende kleding. Hiermee kunt u veilig aan het werk.

Bekijk onze beschermende kleding nu

Wilt u ons complete aanbod aan Arcflash kleding bekijken? Ontdek onze volledige collectie beschermende werkkleding gemakkelijk via onze webshop en bestel de kleding die bij uw bedrijf past. Zo zorgt u voor een optimale veiligheid op de werkvloer. Tranemo is een van de koplopers binnen de werkkledingindustrie. Daarom is het voor ons bij Pro-Tex een eer om deze producten te mogen verkopen. Heeft u vragen over deze antistatische kleding of over het gebruik van deze werkkleding? Neem dan contact met ons op en bel naar 0294-412829.