✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Antistatische kleding

Antistatische kleding, ookwel Arcflash kleding genoemd, zorgt ervoor dat het risico op bedrijfsongevallen wordt verkleind. Deze kleding zorgt ervoor dat u en uw medewerkers veiliger kunnen werken. Er gebeuren te vaak bedrijfsongevallen die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van de juiste antistatische werkkleding. Bij Pro-Texwerken we samen met het merk Tranemo: een Zweeds kwaliteitsmerk op het gebied van beschermende werkkleding. Wij zijn enorm trots dat we met hen samen mogen werken.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Wat is antistatische kleding?

Antistatische werkkleding wordt ook wel Arcflash kleding genoemd. Arcflash kleding voorkomt dat er door elektrostatische oplading vonken ontstaan die  brand of explosies kunnen veroorzaken. Deze kleding maakt het dus veiliger om te werken, er zullen dan ook minder bedrijfsongevallen gebeuren. Een andere manier om minder risico te lopen op het werk, is door het aanschaffen van veiligheidskleding, zoals bijvoorbeeld een vestje; hierdoor vallen de medewerkers meer op. Bij Pro-tex wordt er een combinatie gemaakt met de veiligheidskleding en de antistatische werkkleding. Zo valt de Arcflash kleding ook heel erg op en loopt u minder risico op een ongeval op het werk. Zeker als u met machines of met vuur/vonken werkt, is het belangrijk dat u de juiste uitrusting heeft. Zo hebben we bij Pro-Tex ook een hele collectie met vlam vertragende kleding. Hiermee kunt u veilig naar uw werk.

Bekijk onze beschermende kleding nu

Wilt u onze hele collectie van Arcflash kleding bekijken? Nu kunt u onze hele collectie beschermende werkkleding bekijken. Zo zorgt u dat uw bedrijf en uw medewerkers een stuk veiliger werken. Tranemo is een van de koplopers van beschermende werkkleding in de industrie. Daarom is het voor ons bij Pro-Tex ook een eer om deze producten te mogen verkopen. Heeft u eventueel nog vragen over het merk of over de kleding zelf? Neem gerust contact op via 0294-412829. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u verder.