✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Apex-werkbroek

Met de Apex-werkbroek uit ons assortiment zijn uw medewerkers uitstekend beschermd in diverse omstandigheden. Pro-Tex nabij Amsterdam is uw specialist op het gebied van workwear en levert u werkbroeken en andere kledingstukken van het Zweedse topmerk Tranemo. Als u kiest voor onze Apex-werkbroek, heeft u een comfortabel kledingstuk in handen dat de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk verhoogt.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Wat maakt de Apex-werkbroek tot een essentieel product?

U profiteert met onze Apex-werkbroek van een brandvertragende broek. Hiermee bent u goed beschermt tegen vlammen en de hitte die vrijkomt op uw werkplaats. Tegelijkertijd vindt u op deze broek diverse reflecterende panelen zodat u goed opvalt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. U bergt uw gereedschap bovendien gemakkelijk op dankzij de diverse zakken in deze werkbroek. Bovendien bent u met deze broek beschermd tegen diverse chemicaliën. Werkt u regelmatig buiten in de kou? Combineer deze broek dan met een warme doorwerkjas. Werkt u juist binnen? Kies dan voor een praktisch veiligheidsvest en verhoog uw zichtbaarheid.

Voorzie uw team van de beste werkkleding

U vindt in ons assortiment diverse variaties van de Apex-werkbroek. Kies uw favoriet en bestel deze broek vandaag nog om uw team van optimale werkkleding te voorzien. Heeft u vragen over dit product of een van onze andere artikelen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0294-412829 voor een antwoord op al uw vragen.