✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Beschermende werkkleding

Beschermende werkkleding is enorm belangrijk, omdat het de medewerker beschermt. Met deze kleding wil Pro-Tex ervoor zorgen dat er minder bedrijfsongevallen gebeuren. Veelvoorkomende ongevallen kunnen namelijk worden voorkomen door de juiste beschermende werkkleding te dragen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Beschermende werkkleding voor uw eigen veiligheid

Wij leveren beschermende werkkleding voor uw eigen veiligheid. Er gebeuren nog te veel bedrijfsongevallen die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van de juiste kleding. Denk bijvoorbeeld aan brand beschermende kleding voor een medewerker die met vlammen werkt. Deze beschermende kleding beschermt een medewerker tegen de vlammen en hitte. Wij leveren werkkleding van het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Dit merk is een van de koplopers in de werkkleding industrie. Wij mogen met trots zeggen dat we het merk online mogen verkopen. Alle kleding is brandwerend, er wordt namelijk gewerkt met vezels die een brandwerende werking hebben. Hierdoor zijn uw medewerkers beschermd tegen vuur en kunnen ze stuk veiliger hun werk uitvoeren.

Shop nu onze collectie

Bekijk onze volledige collectie aan werkkleding en zorg ervoor dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen. Pro-Tex zorgt voor hoge zichtbaarheid veiligheidskleding, zodat uw medewerkers opvallen. Heeft u nog eventuele vragen? Dan neemt u contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken via 0294-412829. Wij beantwoorden graag al uw vragen.