✓Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Beschermende werkkleding

Beschermende werkkleding is enorm belangrijk, omdat u hiermee goed beschermd bent tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Kies daarom voor de kleding van Pro-Tex nabij Amsterdam en voorkom dat er bedrijfsongevallen gebeuren. Veelvoorkomende ongevallen gebeuren namelijk regelmatig bij een gebrek aan de juiste werkkleding.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

Beschermende werkkleding voor uw eigen veiligheid

U vindt in ons uitgebreide assortiment diverse soorten beschermende werkkleding met een hoge zichtbaarheid waarmee u uw veiligheid verhoogt. Zo voorkomt u bedrijfsongevallen en gaat u met een veilig gevoel aan de slag. Kies bijvoorbeeld voor onze brandbeschermende kleding als u regelmatig met vlammen werkt. Deze beschermende kleding beschermt uw medewerkers tegen de vlammen en hitte in de werkomgeving. Wij leveren werkkleding van het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Dit merk is een van de koplopers in de werkkledingindustrie. Vertrouw daarom op de kwaliteit van dit merk om u van een optimale bescherming te voorzien. Alle kleding is brandwerend. Er wordt namelijk gewerkt met vezels die een brandwerende werking hebben. Hierdoor zijn uw medewerkers met onze beschermende werkkleding goed beschermd tegen vuur en voert u uw werk veiliger uit.

Shop nu onze collectie

Bekijk onze volledige collectie aan werkkleding en zorg ervoor dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen. Pro-Tex verzorgt beschermende werkkleding met een hoge zichtbaarheid en een vlamvertragende werking. Heeft u nog vragen over deze kleding of de geschikte toepassingen? Neem dan contact met ons op en vul ons contactformulier in of bereik ons telefonisch via 0294-412829.