✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Brandbeschermende kleding

Pro-Tex, gevestigd nabij Amsterdam, biedt brandbeschermende kleding aan bedrijven aan. Wij leveren het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Ons doel is om de bedrijfsongevallen te verminderen, die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van de juiste werkkleding. Er gebeuren te veel ongelukken met medewerkers, omdat zij niet de juiste werkkleding aangeboden krijgen. Schaf daarom de juiste brandbeschermende kleding aan en laat uw medewerkers veilig hun werk doen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

Waarom is brandbeschermende kleding belangrijk?

Het dragen van brandbeschermende kleding is belangrijk, omdat het de veiligheid van uw medewerkers vergroot. Als een medewerker met vuur werkt, is het natuurlijk de bedoeling dat hij of zij dit veilig kan doen, zonder verwondingen op te lopen. Deze veiligheid vergroot u met onze brandwerende kleding. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld een brandvertragende overall. Voor een complete uitrusting vult u deze aan met een brandvertragende werkjas. Hierdoor wordt uw medewerker voor een groot deel beschermd. Onze kleding is gemaakt van vlam vertragende vezels van de beste kwaliteit. De werkkleding biedt uw medewerker permanente vlam vertragende bescherming aan voor de hele levensduur van het kledingstuk.

Bescherm uw medewerkers met onze kleding

Bekijk onze volledige collectie aan werkkleding en zorg ervoor dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen. Omdat de volledige focus van Pro-Tex op één merk ligt, voorzien wij u van alle informatie over de gehele collectie. Heeft u nog vragen? Stel uw vragen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0294-412829.