✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Brandvertragende broek

Pro-Tex, gevestigd vlakbij Amsterdam, beschikt over een ruime collectie aan werkkleding, waaronder een brandvertragende broek of jas. Ons doel is om bedrijfsongevallen zo ver mogelijk te verminderen. Vaak kunnen bedrijfsongevallen voorkomen worden door het dragen van de juiste kleding. Zorg daarom als werkgever voor een compleet pak inclusief brandvertragende broek en jas voor uw medewerkers.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
69,61
-15%
93,50
-15%
69,61
-15%
219,30
-15%
55,16
-15%
23,37
-15%
12,49
-15%
84,15

Het dragen van een brandvertragende broek voorkomt ongevallen

Met het dragen van een brandvertragende broek of jas kunnen ongevallen worden voorkomen. Deze kleding beschermt een medewerker tegen vuur of vlammen. Bij brandvertragende kleding kunt u bijvoorbeeld denken aan een broek, maar ook aan een brandvertragende werkjas. Hiermee is uw medewerker al voor een groot gedeelte beschermd tegen vuur. In onze kleding werken we met een hoge kwaliteit vezels, deze hebben een brandvertragende werking en zorgen ervoor dat u en uw medewerkers veilig kunnen werken. Daarnaast werken we ook met High Visibility kleding – dit zijn de reflecterende kleuren op de kleding waardoor u goed opvalt. Ook hierdoor worden er minder ongevallen veroorzaakt, omdat uw medewerkers goed zichtbaar zijn.

Bekijk onze hele collectie

Bekijk de hele collectie beschermende kleding en zorg voor veiligheid binnen het bedrijf. Pro-Tex werkt met één merk, namelijk: het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Dit merk is gespecialiseerd in werk- en beschermingskleding. Heeft u eventueel nog vragen over het merk of over de kleding zelf? Neem gerust contact op via 0294-412829.