✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Brandvertragende overall

Een brandvertragende overall is een goed middel om ongevallen op het werk te voorkomen. Als u of uw medewerkers met brand of hoge tempraturen werken, bijvoorbeeld bij lassen, is het van belang om een vlamvertragend overall te dragen. Hierdoor wordt het risico op ongevallen en brandwonden enorm verminderd of zelfs voorkomen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Een brandvertragende overall en meer beschermende kleding

Naast een brandvertragende overall, beschikken we ook over andere beschermende kleding in onze collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een doorwerkjas of veiligheidskleding. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers veilig werken. Door High Visiblity kleding te dragen, vallen u en uw medewerkers op en zullen mensen u eerder zien. Ook deze kleding kan geleverd worden door Pro-Tex. Wij werken samen met het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van beschermende werkkleding. In de vlam vertragend overall wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezels – deze hebben een vlamvertragende werking, waardoor uw bescherming verhoogd wordt. Ook hebben we een antistatische collectie. Antistatische werkkleding voorkomt dat er door elektrostatische oplading vonken ontstaan. Deze vonken kunnen brand en explosies veroorzaken. Door antistatische kleding te dragen, wordt dit risico aanzienlijk verminderd.

Bekijk onze collectie voor beschermende kleding

Bekijk onze collectie brandvertragende kleding. Hieronder valt ook de vlamvertragend overall en zorg voor veiligheid binnen het bedrijf. Pro-Tex werkt met één merk namelijk het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Zij zijn gespecialiseerd in werk- en beschermingskleding. Heeft u eventueel nog vragen over het merk of over de kleding zelf? Neem gerust contact op via 0294-412829. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u verder.