✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Brandvertragende overall

Een brandvertragende overall van Pro-Tex is een uitstekend middel om ongevallen op het werk te voorkomen. Als u of uw medewerkers met vuur of hoge tempraturen werken, bijvoorbeeld tijdens het lassen, is het van belang om een brandvertragende overall te dragen van een vlamvertragend materiaal. Hierdoor wordt het risico op ongevallen en brandwonden enorm verminderd of zelfs voorkomen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

Een brandvertragende overall om uw medewerkers te beschermen

In onze collectie aan vlamvertragende kleding vindt u een handige overall. Hiermee zijn uw medewerkers direct grotendeels beschermd. Daarbij profiteert u met deze overall van vlamvertragend materiaal van een praktisch kledingstuk. Dankzij de vele zakken en een verdekte sleutelring neemt u gemakkelijk al uw belangrijkste gereedschap met u mee. Ook valt u met deze High Visibility kleding direct goed op tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Deze opvallende en brandvertragende overalls koopt u via Pro-Tex nabij Amsterdam van het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo.

Een volledige en brandvertragende uitrusting bestellen

Zoekt u, naast een brandvertragende overall van vlamvertragend materiaal, naar andere veiligheidskleding van professionele kwaliteit? U vindt in ons assortiment diverse kledingstukken met een brandvertragende werking en een hoge zichtbaarheid. Kies er bijvoorbeeld voor om een van de volgende brandbeschermende kledingstukken voor u en uw werknemers te bestellen:

Zo bent u van top tot teen beschermd tegen vlammen en hitte en verhoogt u de veiligheid op de werkvloer tot het hoogste niveau.

Bekijk onze collectie en bestel uw nieuwe overall

Bekijk onze collectie brandvertragende kleding en bestel vandaag nog uw nieuwe overall van het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Dit merkt is gespecialiseerd in werk- en beschermingskleding. Heeft u nog vragen over dit merk of over een van onze overalls? Neem gerust contact op via 0294-412829. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u verder.