✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Brandwerende kleding

Wilt u brandwerende kleding kopen voor uzelf en uw werknemers? Pro-Tex, nabij Amsterdam, voorziet u graag van professionele brandwerende werkkleding. Hiermee verkleint u het risico op bedrijfsongevallen en de gevolgen van veelvoorkomende ongelukken. Vertrouw dus op de kwaliteit van onze collectie aan brandwerende kleding en kies ervoor om deze te kopen voor uw team om hen veilig aan de slag te laten gaan.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

De diverse soorten brandwerende kleding die u bij ons kunt kopen

Bij Pro-Tex kunt u brandwerende kleding en vlamvertragende werkkleding kopen voor de medewerkers van uw bedrijf. Hierdoor lopen uw medewerkers minder risico op bedrijfsongevallen. De beschermende werkkleding die u in onze collectie vindt, is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezels die zorgen voor een brandvertragende werking. Hierdoor profiteert u van brandveilige werkkleding en een kleiner risico op ongevallen omtrent vlammen en hitte. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende kledingstukken:

Zo stelt u gemakkelijk een complete uitrusting samen waarin uw werknemers goed beschermd aan de slag gaat met hun werkzaamheden.

Onze garantie op kwaliteit

Pro-Tex mag als een van de weinige bedrijven het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo verkopen. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op. Tranemo doet alles voor een veilige werkomgeving. Het merk heeft een duidelijke visie, namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werkongevallen met de juiste veiligheidskleding en de schade van ongevallen verminderen. U bent met deze brandwerende kleding van kwaliteit gegarandeerd. Naast brandwerende kleding kunt u via onze webshop diverse andere soorten werkkleding kopen, zoals een veiligheidsvest voor een verhoogde zichtbaarheid. Bekijk nu onze hele collectie aan werkkleding en zorg ervoor dat uw werknemers veilig hun werk kunnen doen.

Bekijk het volledige aanbod in onze webshop

Heeft u vragen over het merk Tranemo of over de brandwerende kleding die u via ons kunt kopen van deze experts? Neem dan contact met ons op en bel naar 0294-412829 voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de juiste informatie zodat uw weknemers veilig aan de slag kunnen met hun werk.