✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Brandwerende kleding

Wilt u brandwerende kleding te kopen voor uw werknemers? Het dragen van brandwerende werkkleding verkleint het risico op bedrijfsongevallen – of op zijn minst de gevolgen van de ongelukken beperken. Dus kom nu bij Pro-Tex brandwerende kleding kopen voor u en uw medewerkers, zo blijft het bedrijf en u veilig en beschermd. Pro-Tex is gevestigd vlakbij Amsterdam, maar de webshop is natuurlijk voor iedereen geopend.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Nu kunt u onze collectie brandwerende kleding kopen

Bij Pro-Tex kunt u brandwerende kleding kopen voor de medewerkers van uw bedrijf. Hierdoor lopen u en uw medewerkers minder risico op bedrijfsongevallen. Deze beschermende werkkleding is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezels die zorgen voor een brandvertragende werking. Dit maakt de werkkleding veiliger en daardoor loopt u minder risico op een ongeval. Pro-Tex mag als een van de weinige bedrijven het Zweede kwaliteitsmerk Tranemo verkopen, natuurlijk zijn ze hier enorm trots op. U bent dus van kwaliteit gegarandeerd. Naast brandwerende kleding, verkopen  Pro-Tex ook andere beschermende werkkleding, zoals bijvoorbeeld een veiligheidsvest. Bekijk nu onze hele collectie beschermende werkkleding en zorg ervoor dat u veilig uw werk kunt doen.

Tranemo als merk, bekijk de webshop

Tranemo doet alles voor een veilige werkomgeving. Het merk heeft een duidelijke visie, namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werk ongevallen, die met de juiste veiligheidskleding voorkomen hadden kunnen worden of de gevolgen hadden kunnen beperken. Ze streven ernaar om veilige werkplekken te creëren. Dit doen ze bijvoorbeeld door brandwerende werkkleding te ontwikkelen, brandwerende kleding is veilig en zorgt voor minder risico. Daarnaast helpen ze de markt met het geven van deskundig advies hoe men zich op de werkplek het beste kan beschermen tegen de risico’s van hitte, vlammen, gesmolten metaal, chemicaliën of explosies. Heeft u vragen over het merk of over de kleding zelf? Neem gerust contact op via 0294-412829. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de juiste informatie.