✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Cantex-werkkleding

Als u uw werknemers optimaal wilt beschermen, kiest u voor ons aanbod aan Cantex-werkkleding. Hiermee creëert u een optimale veiligheid tijdens het werken met gesmolten ijzer. Pro-Tex, een specialist nabij Amsterdam, levert u deze vlamvertragende en opvallende kleding met uiteenlopende specificaties.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Onze collectie aan Cantex-werkkleding wordt veelzijdig ingezet

U gebruikt onze collectie aan Cantex-werkkleding in diverse sectoren. Van zware laswerkzaamheden tot onderhoud aan het spoor; met deze Hi-vis werkkleding weet u zeker dat u goed beschermd bent. Daarbij profiteert u van een goede zichtbaarheid dankzij de felgekleurde details en de reflecterende strepen die op de werkkleding te vinden zijn. In het assortiment van dit merk vindt u onder andere de praktische Cantex-werkbroeken. Ook met deze broeken bent u goed beschermd tegen hitte op de werkplaats. Zoekt u juist lichtere kleding voor minder zware werkzaamheden? Bekijk dan zeker onze Craftsman-werkkleding van 100% katoenkeperstof.

Plaats uw bestelling vandaag nog

Bescherm uzelf en uw medewerkers zo goed mogelijk met ons veelzijdige assortiment aan Cantex-werkkleding. In onze webshop kunt u de volledige collectie gemakkelijk bekijken. Heeft u vragen over een van deze artikelen of twijfelt u welke soort werkkleding bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact met ons op en bel naar 0294-412829. Wij denken graag met u mee en voorzien u van professioneel advies over de aanschaf van uw nieuwe werkkleding.