✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Craftsman-werkkleding

Craftsman-werkkleding is praktisch, comfortabel en biedt veel bewegingsvrijheid. In het aanbod van Pro-Tex, een bedrijf nabij Amsterdam, vindt u diverse kledingstukken uit deze populaire collectie van het Zweedse topmerk Tranemo. De Craftsman-werkkleding wordt gemaakt van 100% katoen waardoor u profiteert van een slijtvast, maar comfortabel kledingstuk.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Craftsman-werkkleding is perfect voor elke werkplaats

Op de Craftsman-werkkleding vindt u diverse verstevigingen die deze veiligheidskleding comfortabel en duurzaam maken. Deze verstevigingen zijn geplaatst op de knieën, onderaan de broekspijpen en in de spijkerzakken van de Craftsman-overalls en broeken. Daarbij heeft u gemak van de vele functionele details zoals een brede variatie aan zakken, die op deze werkkleding te vinden zijn. Alle artikelen zijn voorgewassen, zodat u profiteert van minimale krimp en een maximaal comfort. Zo heeft u in de werkkleding en Craftsman-werkbroeken een optimale bewegingsvrijheid op de werkplaats. Werkt u regelmatig met chemische stoffen? Dan raden wij u onze Apex-werkbroeken aan.

Schaf deze kwalitatieve werkkleding aan voor uw werknemers

Bestel de kwalitatieve Craftsman-werkkleding vandaag nog in onze webshop en bescherm uzelf en uw team tijdens het werken. Voor wie werkt met een risico op een elektrische vlamboog, bieden wij ook Aramide-overalls. Heeft u vragen over welke kleding het beste bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en bel naar 0294-412829 voor professioneel advies.