✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Doorwerkjas

Pro-Tex, verkoopt een doorwerkjas. Een doorwerkjas is super handig als u of uw medewerker wilt opvallen. Met onze doorwerkjas loopt u minder risico op een bedrijfsongeval, omdat u andere u eerder zien, dit komt door de felle kleuren en de reflecterende strepen op de jas.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
69,61
-15%
93,50
-15%
69,61
-15%
219,30
-15%
55,16
-15%
23,37
-15%
12,49
-15%
84,15

Een doorwerkjas van Tranemo voor op de werkvloer

Bij Pro-Tex werken we samen met het merk Tranemo. Dit is een Zweeds kwaliteitsmerk, dat alleen beschermende werkkleding van hoogwaardige kwaliteit aanbiedt. De doorwerkjas wordt gezien als High Visibility kleding. De jas is gemaakt van een felle kleur en er zitten reflecterende stroken op, waardoor u of uw medewerker extra opvalt. Naast een doorwerkjas, vindt u ook brand beschermende kleding in ons assortiment. We bieden immers een volledige collectie van Tranemo werkkleding aan die wij mogen verkopen in Nederland.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Heeft u interesse in de aanschaf van een doorwerkjas? Bekijk onze hele collectie aan beschermende werkkleding online en plaats uw bestelling. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers binnenkort een stuk veiliger hun werkzaamheden uitvoeren. Heeft u vragen over ons assortiment? Of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken via 0294-412829. Wij vertellen u graag meer over de artikelen in onze collectie.