✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Hi-vis werkkleding

High Visibility werkkleding staat ook wel bekend als Hi-vis werkkleding. Deze kleding zorgt ervoor dat u of uw medewerker meer opvalt tijdens het werk. Door het dragen van deze kleding, vermindert u het risico op een bedrijfsongeval en beperkt u de gevolgen. Pro-Tex wil ervoor zorgen dat werkplekken veiliger worden voor de medewerkers. Daarom bieden wij een ruime collectie met beschermende kleding aan.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Met het dragen van Hi-vis werkkleding beschermt u uzelf en anderen

Bij Pro-Tex werken we samen met het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Dit merk is een van de koplopers in de werkkleding industrie. De leverancier werkt louter met materialen van de beste kwaliteit. De vezels die worden gebruikt in de kleding, zijn vlamvertragend. Hierdoor loopt u of uw medewerker minder risico op een ongeval of beperkt u in ieder geval de gevolgen. Naast hi-vis werkkleding, vindt u ook brandwerende kleding, zoals een brandwerende overall in onze webshop. U en uw medewerkers werken veiliger met onze beschermende kleding.

Bestel snel onze collectie

Bestel snel uw Hi-vis werkkleding bij Pro-Tex. Bekijk onze hele collectie, en zorg dat u en uw medewerkers het werk veilig kunnen uitoefenen.  Bekijk onze webshop voor meer informatie. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem gerust contact op via 0294-412829. Pro-Tex beantwoordt uw vragen en zorgt voor de juiste informatie.