✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting

Home » Veiligheidsvest kopen

Wilt u een veiligheidsvest kopen voor uw medewerkers? Pro-Tex nabij Amsterdam helpt u graag verder. Wij verkopen kwaliteitsvolle en praktische veiligheidswerkkleding, zodat u en uw personeel met de juiste werkkleding aan het werk kunnen. Zo kunnen ongevallen worden beperkt, of zelfs geheel voorkomen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
Oorspronkelijke prijs was: €35,20.Huidige prijs is: €29,92.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €128,00.Huidige prijs is: €108,80.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €84,15.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €82,45.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €79,90.Huidige prijs is: €67,91.
-15%
Oorspronkelijke prijs was: €71,90.Huidige prijs is: €61,11.

Waarom u een veiligheidsvest voor uw medewerkers wilt kopen

Waarom is het handig om een veiligheidsvest te kopen? Omdat een veiligheidsvest ervoor zorgt dat u goed opvalt als u aan het werk bent. De felle kleuren en de reflecterende stroken zorgen voor meer zichtbaarheid. Deze werkkleren vallen ook onder de Hi-vis werkkleding. Vertrouw op onze samenwerking met het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo om u te voorzien van werkkleding die niet alleen opvalt, maar ook brandwerend werkt. Het merk is immers een koploper in de industrie van veilige werkkleding. Naast een veiligheidsvest, bestelt u bij ons gemakkelijk een doorwerkjas. Hiermee bent u in de winter goed beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Tranemo wil meer veilige werkplekken creëren en daarom biedt het merk alleen de allerbeste werkkleding aan.

Bekijk onze hele collectie beschermende kleding

Kom snel uw veiligheidsvest kopen bij ons van Pro-Tex. Bekijk onze hele collectie beschermende kleding en zorg dat uw medewerkers het werk veilig uitoefenen. Heeft u nog vragen over onze veiligheidsvesten? Neem gerust contact met ons op via 0294-412829. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Pro-Tex beantwoordt uw vragen en zorgt voor de juiste informatie.