✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Veiligheidsvest kopen

Wilt u een veiligheidsvest kopen voor uw medewerkers? Pro-Tex helpt u graag verder. Wij verkopen kwaliteitsvolle veiligheidswerkkleding, zodat u en uw personeel met de juiste werkkleding aan het werk kunnen. Zo kunnen ongevallen worden beperkt, of zelfs geheel voorkomen.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
69,61
-15%
93,50
-15%
69,61
-15%
219,30
-15%
55,16
-15%
23,37
-15%
12,49
-15%
84,15

Waarom moet u een veiligheidsvest voor u medewerkers kopen

Waarom is het handig om een veiligheidsvest te kopen? Een veiligheidsvest zorgt ervoor dat u goed opvalt als u aan het werk bent. Naast een veiligheidsvest, kunt u ook opvallen door het dragen van een doorwerkjas. De felle kleuren en de reflecterende stroken zorgen voor meer zichtbaarheid. Deze werkkleren vallen ook onder de High Visibility werkkleding. Wij werken samen met het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo en zijn enorm trots om met deze leverancier samen te werken. Het merk is immers een koploper in de industrie van de beschermende werkkleding. Tranemo wil meer veilige werkplekken creëren en daarom biedt het merk alleen de allerbeste beschermende werkkleding aan.

Bekijk onze hele collectie beschermende kleding

Kom snel uw veiligheidsvest kopen bij ons van Pro-Tex. Bekijk onze hele collectie beschermende kleding en zorg dat u en uw medewerkers het werk veilig kunnen uitoefenen. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem gerust contact op via 0294-412829. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Pro-Tex beantwoordt uw vragen en zorgt voor de juiste informatie.