✓ Vlamvertragende kleding

✓ Volledige Tranemo-collectie

✓ Aantrekkelijke welkomskorting


Home » Werkkledingindustrie

De werkkledingindustrie is groter dan u denkt. Veel bedrijven hebben de juiste beschermende werkkleding nodig, zodat het personeel veilig hun werkzaamheden uit kan voeren. Er gebeuren té vaak ongelukken op de werkvloer die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van de juiste veiligheidswerkkleding.

Benieuwd naar onze beschermende werkkleding?

Bekijk de collectie!
workwear model

Bekijk enkele producten:

-15%
29,92
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
108,80
-15%
84,15
-15%
82,45
-15%
67,91
-15%
61,11

Koploper in de werkkledingindustrie

Pro-Tex werkt samen met het Zweedse kwaliteitsmerk Tranemo. Tranemo is een van de koplopers in de beschermde werkkledingindustrie. De leverancier biedt beschermende werkkleding aan, die uitsluitend is vervaardigd uit de allerbeste materialen. Denk hierbij aan vezels die vlamvertragend werken. De werkkleding van Tranemo is daarbij antistatisch. Dit betekent dat het voorkomt dat er door elektrostatische oplading vonken ontstaan. Deze vonken kunnen namelijk brand of explosies veroorzaken. Het merk neemt dus meerdere maatregelen om de werkkleding veiliger te maken. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van felle kleuren en reflecterende stroken, zodat u en uw medewerkers extra opvallen.

Bekijk onze hele collectie beschermende kleding

Koop uw veilige kleding bij de werkkledingindustrie van Pro-Tex. Bekijk onze hele collectie aan beschermende kleding en zorg dat u en uw medewerkers het werk veilig kunnen uitoefenen. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem gerust contact op via 0294-412829. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u verder helpen. We voorzien u van de juiste informatie en kunnen u adviseren.